Деякі питання законодавчого закріплення завдань Національної поліції України - Денисюк, Д. С.; Denysiuk, D. S. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 79-83, 2016)
Розкриті деякі питання законодавчого закріплення завдань Національної поліції України.

Some issues of legislative consolidation of the tasks of the National Police of Ukraine have been revealed.

Раскрыты некоторые вопросы законодательного закрепления задач Национальной полиции Украины.
Денисюк Д. С. Деякі питання законодавчого закріплення завдань Національної поліції України / Д. С. Денисюк // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 79-83.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; завдання