До проблеми впливу епохи постмодерну на формування окремих рис кримінологічного портрету особистості злочинця - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5599-3335 (Держава і злочинність. Нові виклики в епоху постмодерну: зб. тез доп. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті віце-президента Кримінологічної асоціації України, професора, О. М. Литвака (м. Харків, 23 квіт. 2020 р.). - Харків: ХНУВС. - 2020. - С. 179-181, 2020)
Аналізується проблема впливу епохи постмодерну на формування окремих рис кримінологічного портрету особистості злочинця. Наголошується на тому, що в цій ситуації найбільшому впливу змінам в українському суспільству підлягають соціально-рольові та морально-психологічні риси особистості злочинця.

The problem of the influence of the postmodern era on the formation of certain features of the criminological portrait of the perpetrator's personality is analyzed. It is emphasized that in this situation, the social-role and moral-psychological traits of the perpetrator's personality are the most affected by changes in Ukrainian society.

Анализируется проблема влияния эпохи постмодерна на формирование отдельных черт криминологического портрета личности преступника. Подчеркивается, что в этой ситуации наибольшему воздействию изменениям в украинском обществу подлежат социально-ролевые и нравственно-психологические черты личности преступника.
Фіалка, М. І. До проблеми впливу епохи постмодерну на формування окремих рис кримінологічного портрету особистості злочинця / М. І. Фіалка // Держава і злочинність. Нові виклики в епоху постмодерну: зб. тез доп. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті віце-президента Кримінологічної асоціації України, професора, О. М. Литвака (м. Харків, 23 квіт. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Кримінал. асоц. України. - Харків: ХНУВС. - 2020. - С. 179-181.
Keywords: епоха постмодерну; кримінологічний портрет; особистість злочинця; Кримінологія. Criminology. Криминология; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; postmodern era; эпоха постмодерна; criminological portrait; криминологический портрет; identity of the offender; портрет; личность преступника