Кримінологічна класифікація професійної злочинної діяльності - Прутяний, С. О.; Prutianyi, S. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 93-100, 2010)
Представлено кримінологічні класифікації професійної злочинної діяльності. Подані класифікації мають теоретичне і практичне значення і можуть бути враховані при здійсненні запобіжних заходів і вдосконаленні окремих кримінально-правових норм. Criminological classifications of professional criminal activity are presented. These classifications have theoretical and practical significance and can be taken into consideration while conducting preventive measures and improving separate criminal norms. Представлены криминологические классификации профессиональной преступной деятельности. Данные классификации имеют теоретическое и практическое значение и могут быть учтены при осуществлении мер предотвращения и усовершенствования отдельных уголовно-правовых норм.
Criminological classification of professional criminal activity
Криминологическая классификация профессиональной преступной деятельности
Прутяний, С. О. Кримінологічна класифікація професійної злочинної діяльності / С. О. Прутяний // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 93-100.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінологічна класифікація злочинів; криминологическая классификация преступлений; criminological classification of crimes; професійна злочинна діяльність; профессиональная преступная деятельность; professional criminal activity; запобіжні заходи; меры предотвращения; preventive measures