Застосування інноваційних освітних технологій для підготовки фахівців з авіаційних силових установок та авіаційних двигунів - Яніцькій, А. А.; Yanitskii, A. A.; ORCID ID: https://orcid.org/0000-0001-5318-1915 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 190-192., 2022)
Зазначено, що сучасна економічна ситуація на ринку праці потребує висококваліфікованих фахівців. Можна стверджувати, що сучасні роботодавці чекають від майбутніх працівників високого професійного рівня, найновіших рішень технологічних, управлінських та комунікаційних проблем. Досягнення кращих результатів у процесі формування базових компетенцій авіаційних фахівців може забезпечувати представлена технологія навчання з урахуванням специфіки предметної галузі, а також задоволення потреб потенційних роботодавців. Отмечено, что современная экономическая ситуация на рынке труда нуждается в высококвалифицированных специалистах. Можно утверждать, что современные работодатели ждут будущих работников высокого профессионального уровня, новейших решений технологических, управленческих и коммуникационных проблем. Достижение наилучших результатов в процессе формирования базовых компетенций авиационных профессионалов может обеспечивать представленная разработка обучения с учетом специфики предметной отрасли, также ублажение потребностей возможных работодателей. It is noted that the current economic situation in the labor market needs highly qualified specialists. It can be argued that modern employers are waiting for future employees of a high professional level, the latest solutions to technological, managerial and communication problems. Achieving the best results in the process of forming the basic competencies of aviation professionals can be ensured by the presented development of training, taking into account the specifics of the subject industry, as well as meeting the needs of potential employers.
Яніцькій А. А. Застосування інноваційних освітних технологій для підготовки фахівців з авіаційних силових установок та авіаційних двигунів / А. А. Яніцькій / Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 190-192.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; підготовка фахівців; подготовка специалистов; training of specialists; інноваційні технології; инновационные технологии; innovative technologies; підвищення ефективності процесу навчання; повышение эффективности процесса обучения; improving the efficiency of the learning process; технології навчання; технологии обучения; learning technologies; якість освіти; качество образования; quality of education; навчання фахівців з авіаційних силових установок та авіаційних двигунів; обучение специалистов по авиационным силовым установкам и авиационным двигателям; training of specialists in aviation power plants and aircraft engines; практичні заняття; практические занятия; лабораторні заняття; лабораторные занятия; laboratory classes; самостійна робота здобувачів; самостоятельная работа соискателей; independent work of applicants