Проблемні питання удосконалення початкового етапу досудового розслідування - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Напрями реформування кримінального процесуального законодавства в Україні: зб. матеріалів науково-практичного семінару (м. Харків, 10 березня 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 20-23., 2020)
Піднято проблему недостатнього законодавчого врегульовання у чинному КПК України початку досудового розслідування. Досліджено досвід країн пострадянського простору, США та західноєвропейських країн з цього питання.

The problem of insufficient legislative regulation in the current CPC of Ukraine of the beginning of pre-trial investigation was raised. The experience of the countries of the post-Soviet space, the USA and Western European countries on this issue is studied.

Поднята проблема недостаточного законодательного урегулирования в действующем УПК Украины начала досудебного расследования. Исследован опыт стран постсоветского пространства, США и западноевропейских стран по этому вопросу.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; початок досудового розслідування; beginning of the pre-trial investigation; начало досудебного расследования; зарубіжні країни; foreign countries; зарубежные страны