Участь робітничо-селянської міліції Харківщини в боротьбі з бандитизмом у 20-ті pp. XX cт. - Коцан, І. Д.; Kotsan, I. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3839-9614 (Форум права. - 2012. - № 1. - С. 503-509, 2012)
Проведен аналіз основних змін, що відбулися в підготовці правоохоронних органів Харківщини і України в цілому в роки нової економічної політики, будується на ґрунті архівного матеріалу, що надає аналітичним висновкам, що містяться у статті, ґрунтовності та доказовості. Документи свідчать про мужність і самовідданість працівників міліції Харківщини в боротьбі з бандитами, про бойову співдружність міліції з Червоною Армією, органами НК, загонами незаможних селян.

Conducted by the author analyzes the main changes that have occurred in the preparation of law enforcement agencies and the Kharkiv region of Ukraine as a whole in the years of the new economic policy, based on archival material, which gives the analytical conclusions of the article, and the validity of evidence. Documents show the courage and dedication of members of the militia of Kharkov in the fight against criminals, the police combat cooperation with the Red Army, KGB authorities, and units of the poor peasants.

Проведен анализ основных изменений, которые имели место в подготовке правоохранительных органов Харьковщины и Украины в целом в годы новой экономической политики, строится на основе архивного материала, который придает аналитическим выводам, содержащимся в статье, обоснованности и доказательности. Документы свидетельствуют о мужестве и самоотверженности работников милиции Харьковщины в борьбе с бандитами, о боевом содружестве милиции с Красной Армией, органами ЧК, отрядами крестьянской бедноты.
Participation of Working-Country Militia of Kharkov in the Fight Against Gangsterism in the 20’s of the Twentieth Century
Участие рабочее-крестьянской милиции Харьковщины в борьбе с бандитизмом в 20-е гг. XX в.
Коцан, I. Д. Участь робітничо-селянської міліції Харківщини в боротьбі з бандитизмом у 20-ті pp. XX cт. [Електронний ресурс] /І. Д. Коцан // Форум права. - 2012. - № 1. - С. 503-509. - Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-1/12kidbuc.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Історія. History. История; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; робітничо-селянська міліція; Харківщина; Харківська область; міліція; бандитизм; рабоче-крестьянская милиция; Харьковщина; workers and peasants’ militia; militia; Kharkiv region; gangsterism