Особливості планування та організації розслідування посягань на життя працівника правоохоронного органу - Гусєва, В. О.; Husieva, V. O.; Vlada Husieva (Актуальні проблеми криміналістики та судової експертології : матеріали міжвідомч. наук.-практ. конф. (м. Київ, 22 листоп. 2018 р.). – Київ, 2018. – С. 127-130, 2018)
Розглянуто питання планування розслідування, висунення та перевірки слідчих версій, визначення оптимальних шляхів розслідування, застосування методу криміналістичного моделювання у розслідуванні злочинів проти працівників правоохоронних органів.

The issues of planning the investigation, proposing and verifying investigative versions, determining the optimal ways of investigation, application of the method of forensic modeling in the investigation of crimes against law enforcement officers are considered.

Рассмотрены вопросы планирования расследования, выдвижение и проверки следственных версий, определение оптимальных путей расследования, применение метода криминалистического моделирования в расследовании преступлений против сотрудников правоохранительных органов.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; злочини проти працівників правоохоронних органів; правоохоронні органи; розслідування злочинів; планування розслідування; організація розслідування; преступления против сотрудников правоохранительных органов; правоохранительные органы; расследование преступлений; планирование расследования; crimes against law enforcement officers; law enforcement officers; investigation of crimes; planning an investigation