Неекономічні чинники забезпечення економічної безпеки України - Гончарова, В. О.; Goncharova, V. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7103-9728 (Управління системою економічної безпеки: від теорії до практики: тези доповідей та повідомлень учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Львів, 1 червня 2018 р.). – Львів: ЛьвДУВС 2018. – С. 49-51., 2018)
Так звані інституційні механізми управління системою економічної безпеки України зводяться до суто економічних, а саме: ставки рефінансування, податкової ставки та курсу національної валюти. Економічні функції держави відбивають примітивне його бачення, тобто держава покликана лише забезпечити задоволення тих потреб, які не може задовольнити ринок. Виходячи з історичного досвіду США саме соціальне партнерство стає вкрай необхідним для вирішення найгостріших проблем людини у глобалізованому світі. The so-called institutional mechanisms for managing the system of economic security of Ukraine are reduced to purely economic ones, namely: refinancing rates, tax rates and the national currency rate. The economic functions of the state reflect its primitive vision, that is, the state is intended only to ensure that those needs that the market cannot satisfy are met. Based on the historical experience of the United States, it is social partnership that becomes extremely necessary for solving acute human problems in a global world. Так называемые институциональные механизмы управления системой экономической безопасности Украины сводятся к чисто экономическим, а именно: ставки рефинансирования, налоговой ставки и курсу национальной валюты. Экономические функции государства отражают примитивное его видение, то есть государство призвано лишь обеспечить удовлетворение тех потребностей, которые не может удовлетворить рынок. Исходя из исторического опыта США именно социальное партнерство становится крайне необходимым для решения острых проблем человека в глобальном мире.
Гончарова В.О. Неекономічні чинники забезпечення економічної безпеки України [Текст] / В.О. Гончарова / Управління системою економічної безпеки: від теорії до практики: тези доповідей та повідомлень учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Львів, 1 червня 2018 р.). – Львів: ЛьвДУВС 2018. – С. 49-51.
Keywords: духовно-ціннісний зміст; економічні функції держави; соціальне партнерство; Spiritually-valuable content; духовно-ценностное содержание; Economic functions of state; экономические функции государства; Social partnership; социальное партнерство