Суб’єктивні уявлення про професійну діяльність співробітників у системі МВС - Макаренко, П. В.; Makarenko, P. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9055-3287; Кожушко, А. Р.; Kozhushko, A. R. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 117-120, 2016)
Вивчено спрямованості особистості співробітників МВС в залежності від різних видів спеціалізації. Складено узагальнений образ співробітника МВС, який успішно виконує службові обов’язки.

The orientation of the personality of the employees of the Ministry of Internal Affairs in dependence was studied from different types of specialization. A generalized image of an employee of the Ministry of Internal Affairs has been compiled, who successfully performs official duties.

Изучена направленность личности сотрудников МВД в зависимости от разных видов специализации. Составлен обобщенный образ сотрудника МВД, успешно выполняющий служебные обязанности.
Макаренко, П. В. Суб’єктивні уявлення про професійну діяльність співробітників у системі МВС / Павло Валентинович Макаренко, Аліна Романівна Кожушко // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 117-120.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; співробітники МВС; employees of the Ministry of Internal Affairs; сотрудники МВД; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность; суб’єктивні уявлення; subjective ideas; субъективные представления; професійно-особистісні якості; professional and personal qualities; профессионально-личностные качества