Актуальні питання покращення функціонування інформаційної системи Національної поліції України - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : зб. матеріалів кругл. столу (м. Харків, 9 груд. 2020 р.). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 6-8, 2020)
Розглянуті питання покращення управління інформаційною системою МВС України та Національної поліції України.

The issues of improving the management of the information system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine and the National Police of Ukraine are considered.

Рассмотрены вопросы улучшения управления информационной системой МВД Украины и Национальной полиции Украины.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; інформаційна система; информационная система; information system