Електронні адміністративні послуги у сфері підприємництва: правове регулювання та виклики цифровізації - Балдуха, О. В.; Baldukha, O. V. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників VIII Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 24 лист. 2023 р.). - Харків, 2023. - С. 133-135, 2023)
Відзначено, що правове регулювання електронних адміністративних послуг у сфері підприємництва є важливим аспектом для ефективного функціонування сучасної економіки. Воно спрямоване на створення зручних, швидких та безпечних механізмів взаємодії підприємців з державними органами. Проте розвиток цифрових технологій вимагає постійного оновлення законодавства та вдосконалення правових норм, що дозволить забезпечити відповідність сучасним потребам бізнесу та держави.

It was noted that the legal regulation of electronic administrative services in the field of entrepreneurship is an important aspect for the effective functioning of the modern economy. It is aimed at creating convenient, fast and safe mechanisms for the interaction of entrepreneurs with state bodies. However, the development of digital technologies requires constant updating of legislation and improvement of legal norms, which will ensure compliance with the modern needs of business and the state.

Отмечено, что правовое регулирование электронных административных услуг в сфере предпринимательства является важным аспектом эффективного функционирования современной экономики. Она направлена ​​на создание удобных, быстрых и безопасных механизмов взаимодействия предпринимателей с государственными органами. Однако развитие цифровых технологий требует постоянного обновления законодательства и усовершенствования правовых норм, что позволит обеспечить соответствие современным потребностям бизнеса и государства.
Keywords: електронні адміністративні послуги; сфера підприємництва; правове регулювання; цифровізація; electronic administrative services; sphere of entrepreneurship; legal regulation; digitization; электронные административные услуги; сфера предпринимательства; правовое регулирование; цифровизация