Психологічні особливості курсантів з різним рівнем соціального інтелекту - Харченко, С. В.; Kharchenko, S. V.; Svitlana Kharchenko (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 251-254, 2020)
Наведені узагальнені дані щодо особливостей пізнавальної діяльності, поведінки та властивостей особистості курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ з різним рівнем соціального інтелекту.

Приведенные обобщенные данные об особенностях познавательной деятельности, поведения и свойств личности курсантов Харьковского национального университета внутренних дел с разным уровнем социального интеллекта.

The generalized data on features of cognitive activity, behavior and properties of the personality of cadets of Kharkiv National University of Internal Affairs with various level of social intelligence are resulted.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; курсанти; курсанты; cadets; Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; поведінка; поведение; behavior; соціальний інтелект; social intelligence; социальный интеллект; Харьковский национальный университет внутренних дел; майбутні правоохоронці; будущие правоохранители; future law enforcement officers; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология