Застосування наочних моделей для формування професійноетичних стандартів слідчих (на прикладі моделі допустимості методів психологічного впливу) - Милорадова, Н. Е.; Myloradova, N. E. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 484-487, 2004)
Проаналізовано застосування наочних моделей для формування професійноетичних стандартів слідчих (на прикладі моделі допустимості методів психологічного впливу). Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проаналізовано застосування наочних моделей для формування професійноетичних стандартів слідчих (на прикладі моделі допустимості методів психологічного впливу). Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. The use of visual models for the formation of professional and ethical standards of investigators (on the model of the admissibility of methods of psychological influence) is analyzed. Practical recommendations are given to address these issues.
Милорадова, Н. Е. Застосування наочних моделей для формування професійноетичних стандартів слідчих (на прикладі моделі допустимості методів психологічного впливу) / Н. Е. Милорадова // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 484-487.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; професійноетичні стандарти; professional ethical standards; профессийноетичные стандарты; слідчий; следователь; investigator; психологічний вплив; psychological impact; психологическое воздействие