Деякі проблеми формування та розвитку законодавчих засад процесу децентралізації виконавчої влади в Україні - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Сучасні проблеми адміністративного права та процесу : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 черв. 2017 р.). – Харків, 2017. – С. 9-11, 2017)
Розглянуто деякі проблеми формування та розвитку законодавчих засад процесу децентралізації виконавчої влади в Україні.

Some problems of formation and development of legislative foundations of the process of decentralization of executive power in Ukraine are considered.

Рассмотрены некоторые проблемы формирования и развития законодательных основ процесса децентрализации исполнительной власти в Украине.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; виконавча влада; децентралізація виконавчої влади; исполнительная власть; децентрализация исполнительной власти; executive power