Деякі аспекти відбору кадрів на службу до підрозділів Національної поліції України в контексті реалізації державної екологічної політики - Казанчук, І. Д.; Kazanchuk, I. D.; Казанчук Ірина Дмитрівна (Topical issues of science and practice: The VII th International scientific and practical conference (London, Great Britain, November 02-06, 2020). - London, 2020. - P. 222-225, 2020)
Підкреслено, що переосмислення акцентів і підходів у доборі кадрів на службу до поліції у бік врахування компетентності, управлінської культури, уміння працювати в екстремальних ситуацій, психологічної сталості є запорукою успішної діяльності поліції в сфері охорони природного середовища в країні.

It is emphasized that the rethinking of accents and approaches in the selection of personnel for police service in the direction of taking into account competence, management culture, the ability to work in extreme situations, psychological stability is the key to the successful activity of the police in the field of environmental protection in the country.

Подчеркнуто, что переосмысление акцентов и подходов в отборе кадров на службу в полицию в сторону учета компетентности, управленческой культуры, умения работать в экстремальных ситуациях, психологического постоянства является залогом успешной деятельности полиции в сфере охраны природной среды в стране.
Keywords: Національна поліція України; відбір кадрів; державна екологічна політика; National Police of Ukraine; personnel selection; state environmental policy; Национальная полиция Украины; отбор кадров; государственная экологическая политика