Попередній аналіз даних у системах обробки інформації про скоєні злочини - Зацеркляний, М. М.; Zatserklianyi, M. M.; Бабій, А. С.; Babii, A. S. (Право і Безпека. – 2009. – № 1. – С. 269-272, 2009)
У статті розглядаються підходи для створення інформаційної системи, призначеної для моделювання злочинності. В роботі пропонується підсистема попереднього аналізу даних для обробки інформації про скоєні злочини. Розглядаються етапи та методики первинної обробки даних. In the article approaches are considered for creation of the informative system, intended for the design of criminality. The subsystem of preliminary analysis of data is in-process offered for treatment of information about perfect crimes. The stages and methods of roughing-out of information are examined. В статье рассматриваются подходы для создания информационной системы, предназначенной для моделирования преступности. В работе предложена подсистема предварительного анализа данных для обработки информации о совершенных преступлениях. Рассматриваются этапы и методики первичной обработки данных.
Зацеркляний М. М. Попередній аналіз даних у системах обробки інформації про скоєні злочини / М. М. Зацеркляний, А. С. Бабій // Право і Безпека. – 2009. – № 1. – С. 269-272
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Кримінологія. Criminology. Криминология; Україна. Ukraine. Украина; інформаційні системи; моделювання злочинності; аналіз даних; системи обробки інформації; information systems; crime modeling; data analysis; information processing systems; информационные системы; моделирование преступности; анализ данних; системы обработки информации