Сучасний стан захисту прав дітей - Ніколайчук, А. І.; Nikolaychuk, A. I. (Форум права. – 2014. – № 1. – С. 378–381., 2014)
Розглянута проблема правового та соціального захисту прав дітей. Особливу увагу приділено захисту прав дітей, які позбавлені батьківського піклування, розглянуто питання здорового виховання дітей у атмосфері любові та поваги до інших членів сім’ї.

The problem of legal and social protection of child rights is considered. Special attention is paid to the rights of children who are deprived from parents’ care. Problem on necessity to bring up children with love and respect to other family members is considered.

Рассмотрена проблема правой и социальной защиты прав детей. Особое внимание уделяется защите прав детей, которые лишены родительской опеки, рассмотрены вопросы здорового воспитания детей в атмосфере любви и уважения к другим членам семьи.
Ніколайчук, А. І. Сучасний стан захисту прав дітей [Електронний ресурс] / А. І. Ніколайчук // Форум права. – 2014. – № 1. – С. 378–381. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/ FP_index.htm_2014_1_66.pdf.
Ніколайчук А. І. "Сучасний стан захисту прав дітей." Форум права 1 (2014): 378–381.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дитина; сім’я; члени сім’ї; захист прав дитини; насильство в сім’ї; захист дитини; ребёнок; семья; члены семьи; защита прав ребёнка; дети; насилие в семье; child; child; family; relatives; родичі; родственники; violence; child rights; family violence