Адміністративно-правові засади діяльності приватного підприємства - Бандурка, С. С.; Bandurka, S. S. (Право.ua. - 2017. - № 2. - С. 80-85, 2017)
Стаття присвячена характеристиці адміністративно – правових засад діяльності приватного підприємства, розглянуті основні складові адміністративно-правових засад. Визначена правова основа та принципи, на яких базується приватне підприємство. Розкрито питання державно-приватного партнерства.

The article is devoted to the description of the administrative - legal principles of the activity of the private enterprise, the main components of the administrative - legal principles are revealed. The legal basis and principles on which the private enterprise is based are defined. Issues of publicprivate partnership are revealed.

Статья посвящена характеристике административно - правовых основ деятельности частного предприятия, рассмотрены основные составляющие административно-правовых основ. Определена правовая основа и принципы, на которых базируется частное предприятие. Раскрыты вопросы государственно-частного партнерства.
Keywords: приватне підприємство; підприємництво; адміністративно-правові засади; принципи діяльності; державно-приватне партнерство; private enterprise; entrepreneurship; administrative and legal principles; principles of activity; public-private partnership; частное предприятие; предпринимательство; административно-правовые основы; принципы деятельности; государственно-частное партнерство