До проблеми імплементації в національне законодавство європейського досвіду правового регулювання дисциплінарної відповідальності - Грищенко, Р. С.; Hryshchenko, R. S. (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 75-77, 2020)
Висвітлюється питання імплементації в правову систему України нормативно-правових актів Європейського Союзу,що є дієвим напрямом розвитку та еволюції національного законодавства в сфері трудового права та дисциплінарної відповідальності.

The issue of implementation of normative legal acts of the European Union into the legal system of Ukraine, which is an effective direction of development and evolution of national legislation in the field of labor law and disciplinary responsibility, is covered.

Освещается вопрос имплементации в правовую систему Украины нормативно-правовых актов Европейского Союза, что являєтся действенным направлением развития и эволюции национального законодательства в сфере трудового права и дисциплинарной ответственности.
Грищенко, Р. С. До проблеми імплементації в національне законодавство європейського досвіду правового регулювання дисциплінарної відповідальності / Роман Грищенко // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 75-77
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; дисциплінарна відповідальність; законодавство; правове регулювання; європейський досвід; імплементація; disciplinary liability; legislation; legal regulation; European experience; implementation; дисциплинарная ответственность; правовое регулирование; законодательство; европейский опыт; имплементация