Об’єктивні ознаки дійового каяття - Житний, О. О.; Zhytnyi, O. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 107-112, 2003)
Розглянуто об’єктивні ознаки дійового каяття. Висловлені міркування можуть бути використані як для практичного застосування, так і для подальшого удосконалення приписів про звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із дійовим каяттям. Objective signs of effective repentance are considered. The stated considerations can be used both for practical application and for further improvement of the instructions on release from criminal liability in connection with effective repentance. Рассмотрены объективные признаки действенного раскаяния. Высказанные соображения могут быть использованы как для практического применения, так и для дальнейшего совершенствования предписаний об освобождении от уголовной ответственности в связи с деятельным раскаянием.
Objective signs of effective repentance
Объективные признаки деятельного раскаяния
Житний, О. О. Об’єктивні ознаки дійового каяття / О. О. Житний // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 107-112.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дійове каяття; деятельное раскаяние; active remorse; об’єктивні ознаки; объективные признаки; objective signs; звільнення від кримінальної відповідальності; освобождение от уголовной ответственности; release from criminal liability