Теоретичні аспекти дослідження гендерних особливостей емоційних станів в юнацькому віці - Александров, Ю. В.; Aleksandrov, Y. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5871-8344; Researcher ID: AAH-4398-2019 (Актуальні питання теорії та практики психолого-педагогічної підготовки фахівців в умовах сучасного освітнього простору : матер. V наук-практ. Інтернет-конф. (м. Харків, 26 квіт. 2019 р.). - Харків : ХДАФК, 2019. – С. 5-9, 2019)
Визначаються теоретичні аспекти дослідження гендерних особливостей емоційних станів в юнацькому віці.

The theoretical aspects of the study of gender characteristics of emotional states in adolescence are determined.

Определяются теоретические аспекты исследования гендерных особенностей эмоциональных состояний в юношеском возрасте.
Александров, Ю. В. Теоретичні аспекти дослідження гендерних особливостей емоційних станів в юнацькому віці / Ю. В. Александров // Актуальні питання теорії та практики психолого-педагогічної підготовки фахівців в умовах сучасного освітнього простору : матер. V наук-практ. Інтернет-конф. (м. Харків, 26 квіт. 2019 р.) / Мін-во молод. спорт. України, Харків. держ. акад. фіз. культ. - Харків : ХДАФК, 2019. – С. 5-9.
Keywords: юнацький вік; емоції; емоційні стани; гендерні особливості; adolescence; emotions; emotional states; gender features; юношеский возраст; эмоции; эмоциональные состояния; гендерные особенности; Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина