Особливості проактивних копінгів засуджених, які вперше відбувають покарання у вигляді позбавлення волі - Скляров, О. М.; Skliarov, O. M. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 227-228, 2018)
Досліджено окремі показники проактивних копінгів засуджених чоловіків, що знаходяться в місцях позбавлення волі. Наголошено проблему пошуку взаємозв’язків толерантності до невизначеності та копінг-стратегій, та їх відмінність у засуджених різних категорій.

Separate indicators of proactive coping of convicted men in prisons were studied. The problem of finding relationships between tolerance for uncertainty and coping strategies, and their difference in convicts of different categories, is emphasized.

Исследованы отдельные показатели проактивных копингов осужденных мужчин, находящихся в местах лишения свободы. Отмечена проблема поиска взаимосвязей толерантности к неопределенности и копинг-стратегий, и их различие в осужденных разных категорий.
Скляров, О. М. Особливості проактивних копінгів засуджених, які вперше відбувають покарання у вигляді позбавлення волі / Олексій Михайлович Скляров // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 227-228.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; проактивність; proactivity; проактивность; проактивна копінг-поведінка; proactive coping behavior; проактивное копинг-поведение; засуджені чоловіки; convicted men; осужденные мужчины