Регламентація кримінальної відповідальності за посягання на життя працівника правоохоронного органу за законодавством зарубіжних країн - Гуренко, Д. Ю.; Gurenko, D. Y. (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2013. - № 5. - С. 13-20, 2013)
Розглянуто питання щодо загальної характеристики законодавства зарубіжних країн, присвяченого забезпеченню кримінально-правової охорони життя працівника правоохоронного органу.

Questions concerning a general characteristic of the legislation of the foreign countries directed on maintenance criminally of a right protection of life of the employee of law enforcement body are considered.

Рассмотрены вопросы относительно общей характеристики законодательства зарубежных стран, направленного на обеспечение уголовно правовой охраны жизни сотрудника правоохранительного органа.
Гуренко, Д. Ю. Регламентація кримінальної відповідальності за посягання на життя працівника правоохоронного органу за законодавством зарубіжних країн / Д. Ю. Гуренко // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2013. - № 5. - С. 13-20.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжні країни; зарубежные страны; працівники правоохоронних органів; посягання на життя; посягання на життя працівника правоохоронного органу; кримінальна відповідальність; уголовная ответственность; employee of law enforcement body; encroachment on the life; сотрудники правоохранительных органов; посягательство на жизнь; посягательство на жизнь сотрудника правоохранительного органа