Особливості трудоправової відповідальності в Національній поліції - Гончарук, В. В.; Honcharuk, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8157-0130 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 150-152, 2020)
Зазначено, що трудоправова відповідальність в Національній поліції за сучасних умов реформування правоохоронної системи країни та направлення її розвитку в напрямку євроінтеграційних процесів й пріоритетності надання нею сервісних функцій та превентивної діяльності – потребує нового переосмислення, додаткового наукового вивчення, інноваційних підходів та відповідної кодифікації. Отмечено, что трудоправная ответственность в Национальной полиции в современных условиях реформирования правоохранительной системы страны и направления ее развития на путь евроинтеграционных процессов и приоритетности предоставления ею сервисных функций и превентивной деятельности требует нового переосмысления, дополнительного научного изучения, инновационных подходов и соответствующей кодификации. It is noted that the labor responsibility in the National Police in the current conditions of reforming the country's law enforcement system and directing its development towards European integration processes and the priority of providing service functions and preventive activities by it requires a new rethinking, additional scientific study, innovative approaches and appropriate codification.
Гончарук В. В. Особливості трудоправової відповідальності в Національній поліції / В. В. Гончарук // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін. ; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 150-152
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; трудоправова відповідальність; трудоправовая ответственность; labor liability; дисциплінарна відповідальність; дисциплинарная ответственность; disciplinary responsibility; порушення службової дисципліни; нарушение служебной дисциплины; breach of discipline; поліцейські; полицейские; policemen