Суверенне право на війну -історичний дискурс - Кириченко, В. Є.; Kyrychenko, V. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5497-907X (Вісник Національної академії правових наук України. – 2015. – № 1(80). - С. 53-61, 2015)
У статті розкривається проблема історичного розвитку права на війну та його взаємообумовленість із категорією «суверенітет». The article considers the problem of historical development of the right to war and its correlation with the category of «sovereignty». В статье раскрывается проблема исторического развития права на войну и его взаимозависимость с категорией «суверенитет».
The sovereign right to war - historical discourse
Суверенное право на войну -исторический дискурс
Кириченко, В. Суверенне право на війну -історичний дискурс / В. Кириченко // Вісник Національної академії правових наук України. – 2015. – № 1(80). - С. 53-61.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; історико-правовий аналіз; историко-правовой анализ; historical and legal analysis; право на війну; право на войну; right to war; право на мир; right to peace; суверенітет; суверенитет; sovereignty; глобалізація; глобализация; globalization; війна; война; war