Інформаційні технології у професійній діяльності правоохоронних органів - Колісник, Т. П. (Суми: ФОП Цьома С.П., 2018)
У статті розглянуто використання інформаційних технологій для організації електронної інформаційної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів, сутність та призначення інформаційної підсистеми «система електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів». Подано порядок організації електронної інформаційної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів, перелік пріоритетних державних електронних інформаційних ресурсів для запровадження електронної взаємодії
Keywords: агентство; постачальник; отримувач; Національний реєстр електронних інформаційних ресурсів