Органи внутрішніх справ України як суб'єкти протидії втягненню дітей до незаконної праці - Гладкова, Є. О.; Gladkova, Ye. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4621-1738; ResearcherID: I-7032-2016 (Проблеми взаємодії суспільства та держави у сучасному правовому просторі: зб. матеріалів Міжнар. юрид. наук.-практ. Інтернет - конф. «Актуальна юриспруденція» (м. Київ, 24 лют. 2014 р.). - Київ, 2014. - С. 209-212, 2014)
Тези доповіді присвячені діяльності працівників органів внутрішніх справ з питань протидії втягненню дітей до незаконної дитячої праці, у злочинну та іншу антигромадську діяльність. Одним із напрямків реалізації завдань працівниками органів внутрішніх справ у зазначеній сфері є виявлення і притягнення до відповідальності осіб, які втягують дітей до незаконної дитячої праці, у злочинну та іншу антигромадську діяльність. Питання захисту дітей від протиправних посягань на їх моральний, психічний та фізичний розвиток є надзвичайно важливим та актуальним для суспільства й держави. .

Abstracts of the report deal with the activities of police officers in the sphere of counteraction to the involvement of children in the illegal child labor, in criminal and other antisocial activities. On of the directions for police officers to implement tasks in this sphere is detection and punishment of the individuals who involve children in the illegal child labor, criminal and other antisocial activities. Issues of child protection from offences against their moral, psychical and physical development are extremely important for society and state.

Тезисы доклада посвящены деятельности сотрудников органов внутренних дел по вопросам противодействия вовлечения детей в незаконный детский труд, в преступную и иную антиобщественную деятельность. Одним из направлений реализации задач сотрудников органов внутренних дел в указанной сфере является выявление и привлечение к ответственности лиц, которые вовлекают детей в незаконный детский труд, в преступную и иную антиобщественную деятельность. Вопросы защиты детей от противоправных посягательств на их моральное, психическое и физическое развитие является чрезвычайно важным и актуальным для общества и государства
Гладкова Є.О. Органи внутрішніх справ України як суб'єкти протидії втягненню дітей до незаконної праці / Є. О. Гладкова // Проблеми взаємодії суспільства та держави у сучасному правовому просторі: зб. матеріалів Міжнар. юрид. наук.-практ. Інтернет - конференції «Актуальна юриспруденція» (м. Київ, 24 лют. 2014 р.). - Київ, 2014. - С. 209-212.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; counteraction to the involvement of children in the illegal child labor; child protection; протидія втягненню дітей до незаконної праці; незаконна дитяча праця; захист дітей; дитина; child; ребёнок; незаконный детский труд; защита детей; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; протидія злочинності; противодействие преступности; combating crime