Сучасні питання застосування штрафу на місці - Джагупов, Г. В.; Dzhahupov, H. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4443-9114; Милорадова, Н. Е.; Myloradova, N. E. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 99 - 104, 2003)
Розглядаються питання адміністративної відповідальності,а саме, накладення на порушників загальнообов’язкових правил відповідних адміністративних стягнень, що тягнуть для цих осіб обтяжливі наслідки майнового, морального чи особистісного характеру і накладаються уповноваженими на те органами або посадовими особами на підставах і у порядку, встановлених нормами адміністративного права. Рассматриваются вопросы административной ответственности, а именно, наложение на нарушителей общеобязательных правил соответствующих административных взысканий, влекущих для этих лиц обременительные последствия имущественного, морального или личностного характера и налагаются уполномоченными на то органами или должностными лицами по основаниям и в порядке, установленных нормами административного права. Issues of administrative liability are considered, namely, the imposition on violators of mandatory rules of appropriate administrative penalties, which entail for these persons aggravating consequences of property, moral or personal nature and imposed by authorized bodies or officials on the grounds and in the manner prescribed by administrative rights.
Джагупов, Г. В. Сучасні питання застосування штрафу на місці / Г. В. Джагупов, М. Е. Милорадова / Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 99 - 104
Keywords: адміністративна відповідальність; административная ответственность; штраф; штраф; ДАІ; ГАИ