Співвідношення договору прокату транспортного засобу та договору перевезення - Семенова, А. П.; Semenova, A. P. (Форум права. – 2013. – № 3. – С. 567–570, 2013)
Наведені загальні та відмінні риси договору прокату транспортного засобу з екіпажем, як договору про передачу майна у тимчасове володіння та користування та договору перевезення, як договору про надання послуг. Надана класифікація суб’єктів цивільно- правових відносин, які можуть бути наймодавцями за договором прокату транспортного засобу з екіпажем та запропонована нова термінологія щодо сторін у договорі прокату транспортного засобу. The common and distinctive features of the contract hire vehicle with the crew, as the agreement transfer of property for temporary possession and use, and the contract of carriage, as the contract for services. And also, a classification subjects of civil law relationships, which may be employers for hiring a vehicle with a crew. Определены общие и отличительные черты договора проката транспортного средства с экипажем, как договора о передаче имущества во временное владение и пользование и договора перевозки, как договора о предоставлении услуг. Дана классификация субъектов гражданско-правовых отношений, которые могут быть нанимателями по договору проката транспортного средства с экипажем.
Value for Contract Hires Vehicle and the Contract of Carriage
Соотношение договора проката транспортного средства и договора перевозки
Семенова, А. П. Співвідношення договору прокату транспортного засобу та договору перевезення [Електронний ресурс] / А. П. Семенова // Форум права. – 2013. – № 3. – С. 567–570 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2013_3_93.pdf.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; договір перевезення; договор перевозки; contract of carriage; договір прокату; договор проката; contract hire; транспортні засоби; транспортные средства; vehicles