Проблемні аспекти строку договору оренди майна державного підприємства - Мороз, О. В.; Moroz, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4154-1826 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 170-173, 2018)
Зазначено, що детальний аналіз істотної умови договору оренди майна державного підприємства, як строк договору, має важливе науково-практичне значення, оскільки відсутність у законодавстві деяких положень перешкоджає можливості належного захисту прав сторін.

It is noted that a detailed analysis of the essential terms of the contract for the lease of property of a state enterprise as the term of the contract is of great scientific and practical importance, since the absence of certain provisions in the legislation hinders the possibility of adequate protection of the rights of the parties

Отмечено, что детальный анализ существенного условия договора аренды имущества государственного предприятия как срок договора имеет важное научно-практическое значение, поскольку отсутствие в законодательстве некоторых положений препятствует возможности надлежащей защиты прав сторон.
Мороз О. В. Проблемні аспекти строку договору оренди майна державного підприємства / О. В. Мороз // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 170 - 173.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; договірне право; договір оренди майна; строк договору; державне підприємство; договорное право; договор аренды имущества; срок договора; государственное предприятие; contract law; property lease agreement; term of the contract; state enterprise