Децентралізація державного управління в Росії (лютий - листопад 1917 рр.) - Холод, Ю. А.; Kholod, Yu. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1264-7656 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 111-117, 2006)
Висвітлено практику державного будівництва в Росії після повалення самодержавства, проаналізована політика Тимчасового уряду щодо місцевого самоврядування та місцевого управління. The practice of state-building in Russia after the overthrow of the autocracy is covered, the policies of the Provisional Government on local self-government and local governance are analyzed. Освещена практика государственного строительства в России после свержения самодержавия, проанализирована политика Временного правительства относительно местного самоуправления и местного управления.
Decentralization of public administration in Russia (february - november 1917)
Децентрализация государственного управления в России (февраль - ноябрь 1917)
Холод, Ю. А. Децентралізація державного управління в Росії (лютий - листопад 1917 рр.) / Ю. А. Холод // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 111-117.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; Росія; Россия; Russia; державне управління; государственное управление; governance; децентралізація; децентрализация; decentralization