Гендерні особливості копінг-поведінки першокурсників ХНУВС під час табірних зборів - Доценко, В. В.; Dotsenko, V. V.; Вікторія Доценко (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 241-245, 2020)
Проаналізовано результати емпіричного дослідження гендерних особливостей використання стратегій і моделей копінг-поведінки у першокурсників закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання під час табірних зборів.

The results of an empirical study of gender features of the use of strategies and models of coping behavior in freshmen of higher education institutions with specific learning conditions during the camp meeting are analyzed.

Проанализированы результаты эмпирического дослидженнягендерних особенностей использования стратегий и моделей копинг-поведения у первокурсников высших учебных заведений со специфическими условиями обучения на лагерных сборов.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; Психологія. Рsychology. Психология; копінг-поведінка; coping behavior; копинг-поведение; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; учреждения высшего образования со специфическими условиями обучения; institutions of higher education with specific learning conditions; табірні збори; camp meeting; лагерные сборы; емпіричне дослідження; эмпирическое исследование; empirical research; гендер; gender; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs