До проблеми визначення факторів, що обумовлюють вчинення службового підроблення як корупційного правопорушення - Остапенко, Я. С.; Ostapenko, Ya. S. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2015. – Вип. 33. Т. 2. – С. 116-120, 2015)
У статті проаналізовано основні детермінанти корупційних правопорушень та службового підроблення саме як різновиду таких злочинів. Окремо проаналізовано правові, економічні, організаційні, соціально-політичні та моральні фактори. Розглянуто фактори, що впливають на формування злочинної поведінки службових осіб, а саме працівників правоохоронних органів, серед яких автор виділяє групи факторів, такі як економічні, психологічні, соціальні, соціально-економічні.

The article analyzes the main determinants driven corruption offenses and forgery in particular, as a kind of crime. Separately analyzed legal, economic, organizational, social and political factors. Considered factors that affect on formation mechanism of the criminal conduct of offcials, namely law enforcement offcers, among them author singles out such groups of factors as economic, psychological, social, economic and social.

В статье проанализированы основные детерминанты коррупционных правонарушений и служебного подлога именно как разновидности таких преступлений. Отдельно проанализированы правовые, экономические, организационные, социально-политические факторы. Рассмотрены факторы, которые влияют на формирования преступного поведения служебных лиц, а именно сотрудников правоохранительных органов, среди которых автор выделяет группы факторов, такие как экономические, психологические, социальные, социально-экономические.
To the problem of definition of factors contributing to the commission forgery as corruption offenses
Остапенко Я. С. До проблеми визначення факторів, що обумовлюють вчинення службового підроблення як корупційного правопорушення / Остапенко Я. С. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2015. – Вип. 33. Т. 2. – С. 116-120.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; корупційне правопорушення; Україна. Ukraine. Украина; corruption offense; коррупционное правонарушение; причини та умови злочинності; причины и условия преступности; causes and conditions