Моделі права власності на багатоквартирний будинок - Аврамова, О. Є.; Avramova, O. Ye. (Південноукраїнський правничий часопис. - 2012. - № 4. - С. 80-82, 2012)
Досліджено визначення, структуру та правовий режим багатоквартирного будинку. Запропоновано моделі права власності на багатоквартирний будинок.

The definition, structure and legal regime of an apartment building were studied. Models of ownership of an apartment building are proposed.

Исследованы определение, структура и правовой режим многоквартирного дома. Предложены модели права собственности на многоквартирный дом.
Keywords: багатоквартирний дом; apartment building; многоквартирный дом; право власності; ownership; право собственности; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; модель; model