Застосування процесного підходу до управління якістю логістичних операцій на підприємстві - Сягло, В. І; Siahlo, V. I.; Цимбалістова, О. А.; Tsymbalistova, O. A. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 869-872, 2023)
Визначено, що становлення логістичного управління відбувалось за етапами: становлення фрагментарних основ логістики, розвиток логістики, як складової маркетингу, формування інтегрованої логістики, розвитку інформаційних технологій в логістиці, функціонування логістичних ланцюгів та логістичного аутсорсингу.

It was determined that the development of logistics management took place in stages: formation of fragmented bases of logistics, development of logistics as a component marketing, the formation of integrated logistics, the development of information technologies in logistics, functioning of logistics chains and logistics outsourcing.

Определено, что становление логистического управления происходило по этапам: становление фрагментарных основ логистики, развитие логистики как составляющей маркетинга, формирование интегрированной логистики, развития информационных технологий в логистике, функционирования логистических цепей и логистического аутсорсинга.
Keywords: логістичне управління; logistics management; логистическое управление; процес прийняття рішень; decision-making process; процесс принятия решений; процесний підхід; process approach; процессный подход