Заборгованість за аліментами та пеня за прострочення сплати аліментів як об’єкти спадщини - Красицька, Л. В.; Krasytska, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9187-4445 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 96-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Харків, 21 трав. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 107-109, 2021)
Розглянуто проблемні питання, пов’язаних зі стягненням заборгованості за аліментами та пені за прострочення сплати аліментів у разі смерті одержувача аліментів або платника аліментів.

Issues related to the recovery of alimony arrears and penalties for late payment of alimony in the event of death of the recipient of alimony or the payer of alimony are considered.

Рассмотрены проблемные вопросы, связанные с взысканием задолженности по алиментам и пени за просрочку уплаты алиментов в случае смерти получателя алиментов или плательщика алиментов.
Красицька, Л. В. Заборгованість за аліментами та пеня за прострочення сплати аліментів як об’єкти спадщини / Лариса Василівна Красицька // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 96-й річниці від дня народження Олександра Анатолійовича Пушкіна (м. Харків, 21 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Харків. обл. осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 107-109.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заборгованість за аліментами; задолженность по алиментам; alimony arrears; спадщина; наследство; inheritance