Кваліфікація й доказування в методиці розслідування злочинів - Щербаковська, К. О.; Shcherbakovska, K. O. (Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 43-48., 2008)
В статті розкрито значення процесу кваліфікації й доказування, встановлено їх місце в структурі методик розслідування окремих видів злочинів. В статье раскрыто значение процесса квалификации и доказывания, установлено их место в структуре методик расследования отдельных видов преступлений. The importance of the process of qualification and evidence is revealed in the article, their place in the structure of methods of investigation of certain types of crimes is established.
Щербаковська, К. О. Кваліфікація й доказування в методиці розслідування злочинів / К. О. Щербаковська // Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 43-48.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; методики розслідування злочинів; методики расследования преступлений; кваліфікація злочинів; квалификация преступлений; доказування; доказывание; розслідування злочинів; расследование преступлений; криміналістичні методики; криминалистические методики