Член екіпажу повітряного судна як спеціальний суб’єкт кримінального правопорушення, передбаченого ст. 276-1 КК України - Кундеус, В. Г.; Kundeus, V. G.; Vladyslav Kundeus (Харківський національний університет внутрішніх справ: 20 років у статусі національного : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. - С. 275-277, 2021)
У тезах доповіді розкрито сутність поняття член екіпажу повітряного судна як спеціальний суб’єкт кримінального правопорушення.

The theses of the report reveal the essence of the concept of an aircraft crew member as a special subject of a criminal offense.

В тезисах доклада раскрыта сущность понятия член экипажа воздушного судна как специальный субъект уголовного преступления.
Keywords: транспорт; авіація; працівник; правопорушення; авиационный персонал; авиация; transport; авіаційний персонал; екіпаж; повітряне судно; воздушное судно; экипаж; aviation personnel; employee; aviation; offense; crew; aircraft; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина