Боргова безпека України та проблеми її забезпечення - Петровська, С. А.; Petrovska, S. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1992-4161 (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 162-163, 2021)
Наголошено на розробленні найбільш оптимальної державної стратегії по залученню кредитних ресурсів, ефективного управління державним боргом та, відповідно, забезпечення високого рівня боргової безпеки України, оскільки це сприятиме соціально-економічному розвитку країни.

Emphasis is placed on developing the most optimal state strategy for attracting credit resources, effective management of public debt and, accordingly, ensuring a high level of debt security of Ukraine, as this will contribute to the socio-economic development of the country.

Отмечена разработка наиболее оптимальной государственной стратегии по привлечению кредитных ресурсов, эффективного управления государственным долгом и, соответственно, обеспечения высокого уровня долговой безопасности Украины, поскольку это будет способствовать социально-экономическому развитию страны.
Птровська, С. А. Боргова безпека України та проблеми її забезпечення / Світлана Анатоліївна Петровська // Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Сум. філ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 162-163.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; боргова безпека; debt security; долговая безопасность; економічна безпека; economic security; экономическая безопасность; національна безпека; national security; национальная безопасность; державний борг; State debt; государственный долг