Психологічні особливості емоційного інтелекту у студентів - психологів - Cереда, Д. Г.; Cereda, D. H. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 162 - 165., 2020)
В статті висвітлені результати дослідження по визначенню психологічних особливостей емоційного інтелекту у студентів – психологів. У дослідженні була використана методика діагностики емоційного інтелекту Н. Холла. В статье отражены результаты исследования по определению психологических особенностей эмоционального интеллекта у студентов – психологов. В исследовании была использована методика диагностики эмоционального интеллекта Н. Холла. The article highlights the results of a study to determine the psychological characteristics of emotional intelligence in students - psychologists. The study used the method of diagnosis of emotional intelligence N. Hall.
Cереда Д. Г. Психологічні особливості емоційного інтелекту у студентів - психологів / Д.Г. Середа // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 162 - 165.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; емоційний інтелект; емоції; Н. Холл; N. Hall; студенти-психологи; students of psychology; студенты-психологи; эмоциональный интеллект; emotional intelligence; emotions; эмоции