Реформа МВС – фікція чи реальність? - Кириченко, В. Є.; Kyrychenko, V. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5497-907X (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 120-123, 2016)
Роздуми автора щодо реформи Міністерства внутрішніх справ України.

The author's thoughts on the reform of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine.

Размышления автора о реформе Министерства внутренних дел Украины.
Кириченко В. Є. Реформа МВС – фікція чи реальність? / Кириченко В. Є. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 120-123.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міністерство внутрішніх справ України; реформування; Министерство внутренних дел Украины; реформирование; Ministry of Internal Affairs of Ukraine; reformation