Правове регулювання змін у землекористуванні та землеволодінні в Україні після маніфесту 19 лютого 1861 року - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; ResearcherID: B-8227-2018; Mykhailo Burdin (Міжнародні та національні правові виміри забезпечення стабільності : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Львів, 15-16 квіт. 2016 р.). – Львів, 2016. – С. 7-9, 2016)
У тезах доповіді здійснено критичний аналіз проведених Олександром ІІ у 1861 р. правових реформ у сфері земельних відносин.

In the theses of the report is critical analysis of the legal reforms carried out by Alexander II in 1861 in the sphere of land relations.

В тезисах доклада осуществлен критический анализ проведенных Александром II во 1861 г. правовых реформ в сфере земельных отношений.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Україна. Ukraine. Украина; аграрна реформа; Російська імперія; українські землі; реформа 1861; аграрная реформа; Российская империя; украинские земли; Russian Empire; Ukrainian lands; agrarian reform; земельні відносини; земельные отношения; land relations