Система безпеки суб’єкта господарювання - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6898-964X (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Х Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 27-й річниці створення Харків. нац. ун-ту внутр. справ (м. Харків, 19 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 214-215, 2021)
Зауважено, що метою забезпечення безпеки підприємства є комплексний вплив на потенційні й реальні загрози, що дає можливість йому успішно функціонувати в нестабільних умовах зовнішнього та внутрішнього середовища. Політика безпеки підприємства – це загальні орієнтири для дій і прийняття рішень, які полегшують досягнення цілей. Для успішного виконання цієї політики необхідно реалізувати стратегію безпеки підприємства, під якою розуміється сукупність найбільш значущих рішень, спрямованих на забезпечення прийнятного рівня безпеки функціонування підприємства.

It is noted that the purpose of ensuring the security of the enterprise is a comprehensive impact on potential and real threats, which enables it to function successfully in unstable conditions of the external and internal environment. Enterprise security policies are general guidelines for actions and decision-making that facilitate the achievement of goals. For the successful implementation of this policy, it is necessary to implement an enterprise security strategy, which is understood as a set of the most significant decisions aimed at ensuring an acceptable level of enterprise security.

Замечено, что целью обеспечения безопасности предприятия является комплексное влияние на потенциальные и реальные угрозы, что позволяет ему успешно функционировать в нестабильных условиях внешней и внутренней среды. Политика безопасности предприятия – это общие ориентиры для действий и принятия решений, облегчающих достижение целей. Для удачного выполнения данной политики нужно воплотить стратегию сохранности предприятия, под которой понимается совокупность более важных решений, направленных на обеспечение приемлемого уровня сохранности функционирования предприятия.
Клочко, А. М. Система безпеки суб’єкта господарювання / Анатолій Миколайович Клочко // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Х Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 27-й річниці створення Харків. нац. ун-ту внутр. справ (м. Харків, 19 листоп. 2021 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 214-215.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; система безпеки підприємства; enterprise security system; система безопасности предприятия; політика безпеки підприємства; enterprise security policy; политика безопасности предприятия; загрози безпеці підприємства; threats to the security of the enterprise; угрозы безопасности предприятия