Проблеми кваліфікації адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 44/3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей) - Крикун, В. В.; Krykun, V. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1089-555X (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 270-272., 2020)
Зазначено, що ефективне виконання поставлених законодавцем перед Національною поліцією завдань щодо контролю за дотриманням громадянами правил карантину залежить від якості законодавчого викладення ст. 44/3 КУпАП, правильного тлумачення її змісту практичними працівниками Національної поліції та як результат, її правильного застосування на практиці. Отмечено, что эффективное выполнение поставленных законодателем перед Национальной полицией задач относительно контроля за соблюдением гражданами правил карантина зависит от качества законодательного изложения ст. 44/3 КУоАП, правильного толкования ее содержания практическими работниками Национальной полиции и как результат ее правильного применения на практике. It is noted that the effective fulfillment of the tasks set by the legislator for the National Police regarding control over the observance of quarantine rules by citizens depends on the quality of the legislative presentation of Art. 44/3 of the Code of Administrative Offenses, the correct interpretation of its content by practitioners of the National Police and as a result of its correct application in practice.
Крикун В. В. Проблеми кваліфікації адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 44/3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей) / В. В. Крикун // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 270-272.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; адміністративні правопорушення; административные правонарушения; administrative offenses; поширення коронавірусної хвороби; распространение коронавирусной болезни; spread of coronavirus disease; COVID-19; правила карантину; правила карантина; quarantine rules; відповідальність за порушення правил карантину; ответственность за нарушение правил карантина; responsibility for violating quarantine rules