Вплив морально-психологічного стану особового складу сектору безпеки і оборони України на ефективність всебічного супроводження їх військово-професійної діяльності - Бабак, С. А.; Babak, S. A.; Круть, П. П.; Krut, P. P. (Соціально-психологічне забезпечення діяльності сил безпеки та оборони України : тези доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 трав. 2023 р.). – Харків: НА НГУ, 2023. – С. 55-59, 2023)
Розглянуто вплив морально-психологічного стану особового складу сектору безпеки і оборони України на ефективність всебічного супроводження їх військово-професійної діяльності.

The influence of the moral and psychological state of personnel of the security and defense sector of Ukraine on the effectiveness of comprehensive support of their military and professional activities is considered.

Рассмотрено влияние морально-психологического состояния личного состава сектора безопасности и обороны Украины на эффективность всестороннего сопровождения их военно-профессиональной деятельности.
Keywords: Україна; персонал сектору безпеки і оборони; морально-психологічний стан; військово-професійна діяльність; moral and psychological state; морально-психологическое состояние; персонал сектора безопасности и обороны; personnel of the security and defense sector; ефективність професійної діяльності; війна