Сучасні тенденції поширення кіберзагроз - Гнусов, Ю. В.; Gnusov, Y. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9017-9635; Калякін, С. В.; Kalyakin, S. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3946-0189 (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 листоп. 2017 р.). – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 28 - 31., 2017)
Висвітлено сучасні тенденції поширення кіберзагроз.

The current trends in the spread of cyber threats are reflected.

Отражены современные тенденции распространения киберугроз.
Гнусов Ю. В. Сучасні тенденції поширення кіберзагроз / Ю. В. Гнусов, С. В. Калякін // Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 28 - 31.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; кіберзагрози; DDoS-атаки; Інтернет-речі; IoT; перехоплення рахунку; Account takeover; знищення сервісу; DeOS; киберугрозы; Интернет-вещи; перехват счета; уничтожение сервиса; cyber threats