Особливості розслідування незаконного обігу наркотиків з використанням мережі Інтернет. - Матюшкова, Т. П.; Matiushkova, T. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7973-4581 (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : збірник матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (23 листоп. 2018 р., м. Харків). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 163-166, 2018)
У статті визначені особливості механізму незаконного обігу наркотиків з використанням мережі Інтернет, типові джерели інформації про незаконний обіг наркотиків, здійснюваний з використанням мережі Інтернет, типові слідчі ситуації і відповідні їм тактичні завдання, що визначають особливості розслідування даного виду кримінальних правопорушень. Використання науково-технічних засобів, комп’ютерних технологій, телекомунікацій, мережі Інтернет змінюють механізм незаконного обігу наркотиків, що відбивається у особливостях їх криміналістичної характеристики та, як наслідок, у особливостях їх розслідування.
Матюшкова Т.П. Особливості розслідування незаконного обігу наркотиків з використанням мережі Інтернет // Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : збірник матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (23 листоп. 2018 р., м. Харків) / МВС Укрїни, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2018. – 432 с. – С. 163-166.
Keywords: Інтернет; типові слідчі ситуації; початкового етапу розслідування; тактичні завдання розслідування; незаконний обіг наркотиків; наркотики