Лікувальна фізична культура після ушкодження зв’язкового апарату колінного суглобу - Полковник-Маркова, В. С.; Polkovnyk-Markova, V. S.; Колісніченко, В. В.; Kolisnichenko, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4896-7889; Моїсєєва, М. С.; Moisieieva, M. S. (Фізична реабілітація та рекреаційно-оздоровчі технології. - 2016. - № 2.- С. 82-84, 2016)
Розглянуто основні підходи до призначення лікувальної фізичної культури в комплексній фізичній реабілітації після ушкоджень зв’язкового апарату колінного суглобу. Визначено завдання, форми проведення та засоби лікувальної фізичної культури. Охарактеризовано методики лікувальної гімнастики після ушкодження зв’язкового апарату колінного суглобу.

The basic approaches to the appointment of the medical physical culture in the complex physical rehabilitation after the damage of the ligament apparatus of the knee joint are considered. The tasks, forms of carrying out and means of medical physical education are determined. The methods of therapeutic gymnastics after the damage of the ligamentous knee aparatate are described.

Рассмотрены основные подходы к назначению лечебной физической культуры в комплексной физической реабилитации после повреждений связочного аппарата коленного сустава. Определены задачи, формы проведения и средства лечебной физической культуры. Охарактеризованы методики лечебной гимнастики после повреждения связочного аппарата коленного сустава.
Полковник-Маркова, В. С. Лікувальна фізична культура після ушкодження зв’язкового апарату колінного суглобу / Полковник-Маркова В. С., Колісніченко В. В., Моїсєєва М. С. // Фізична реабілітація та рекреаційно-оздоровчі технології. - 2016. - № 2.- С. 82-84.
Keywords: колінний суглоб; пошкодження зв’язок; лікувальна фізична культура; коленный сустав; knee joint; повреждения связок; damage to the connection; лечебная физическая культура; therapeutic physical culture; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации