Особливості проходження державної служби в митних органах України - Панов, І. О.; Panov, I. O. (Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 151-156., 2009)
В статті розглядаються особливості проходження державної служби в митних органах України. В статье рассматриваются особенности прохождения государственной службы в таможенных органах Украины. In the article peculiarities of state service in customs bodies of Ukraine are viewed.
Панов, І. О. Особливості проходження державної служби в митних органах України / І.О. Панов // Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 151-156.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; митні органи; customs bodies; таможенные органы; державна служба; state service; государственная служба; митна служба; customs service; таможенная служба; службова особа; official; должностное лицо