Особливості домінуючого стану в жінок з різним рівнем сенсожиттєвої кризи в період дорослості - Чепіга, Л. П.; Chepiga, L. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2519-5698 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 108 - 111., 2020)
Показані особливості домінуючого стану у жінок залежно від ступеню вираженості сенсожиттєвої кризи. Показаны особенности доминирующего состояния у женщин в зависимости от степени выраженности смысложизненного кризиса. The features of the dominant state in women are shown, depending on the severity of the life-meaning crisis.
Чепіга Л. П. Особливості домінуючого стану в жінок з різним рівнем сенсожиттєвої кризи в період дорослості / Л. П. Чепіга // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 108 - 111.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Психологія. Рsychology. Психология; Україна. Ukraine. Украина; особистість; сенсожиттєва криза; домінуючий стан; дорослість; личность; смысложизненный кризис; доминирующее состояние; взрослость; personality; meaning-life crisis; dominant state; adulthood